Fast– Arrangement 1

tre retters menu med vin /øl og natmad

 

Velkomstdrink

 

Forret

Lakseterrin

med sprød salat/rødbedesalat og peberfrugt creme

 

Hovedret

Helstegt Kalvefilet

hertil torvets grønt samt portvinssauce

 

Dessert

Islagkage

med chokolade sauce og frisk frugt

 

Drikkevarer

1 glas velkomstdrink 1 glas husets hvidvin 2 glas husets rødvin

1 glas husets mousserende vin

(eller øl / sodavand)

 

Herefter

Kaffe med cognac eller likør

 

Natmad

Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon & ristede champignons

 

Som Festarrangement

Velkomstdrink

Fast menu 3 retter – husets vine eller Øl / Sodavand til retterne

Kaffe med cognac eller likør&

Fra 18:00 til 24:00

Vine ad libitum +kr. 50-,

Per kuvert kr. 698-,

 

 

 

 

Som Heldagsarrangement

Velkomstdrink – Kaffe & natmad

Husets vine – pilsner og Sodavand

Natmaden anrettes senest ½ time før arrangementet slutter.

Fra kl.12:00 til 20:00 med natmad senest kl.20:00

Fra kl.18:00 til 01:00 med natmad senest kl.01:00

Vine ad libitum +kr. 50-,

Per kuvert kr. 750-, pr

 

 

 

Fast– Arrangement 2

fem retters menu med natmad og vine ad libitum

 

Velkomstdrink

 

Husets mousserende vin

 

Forret

Rødtungefilet med spinatsaute og hummer creme

 

Mellemret

Andebryst røget med æble/appelsin salat og rødvinssirup

 

Sorbet

Limesorbet

 

Hovedret

Beef Wellington – indbagt oksemørbrad hertil torvets grønt samt sauce espanol

 

Dessert

Desserttallerken 3 varianter af husets desserter med frisk frugt & bærcoulis

 

Drikkevarer

Husets vine ad libitum til retterne samt øl og sodavand

Herefter

Kaffe med cognac eller likør

Natmad

Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon & ristede champignons

 

Der kan også ændres på menuerne – der er frit valg fra selskabskortet​

Som Festarrangement

Velkomstdrink

Gourmet menu 5 retter – husets selskabs vine ad libitum

samt Pilsner og Sodavand til retterne

Kaffe med cognac eller likør

Fra 12:00 til 18:00

Fra 18:00 til 24:00

Per kuvert kr. 875-,

 

Som Heldagsarrangement

Velkomstdrink – Kaffe & natmad

Husets selskabs vine – Øl og Sodavand ad´libitum under hele forløbet

Natmaden anrettes senest 1 time før arrangementet slutter

Fra kl.12:00 til 21:00

Fra kl.18:00 til 02:00

Per kuvert kr. 950-

 

 

Selskabsmenu-Fast

Sammensæt selv menuen

 

Supper

Fransk løg-suppe serveres med ostebrød 70-,

 

Indbagt svampesuppe tilsmagt med conac 80-,

 

Cremet jordskokkesuppe med ristede rejer og dildoile 80-,

 

Flødelegeret hummerbisque med æbletern og ristede svampe 85-,

 

Bouillabaisse - Fransk fiskesuppe med fisk og skaldyr 95-,

 

 

Forretter/mellemretter

Ovnbagt laks med blå birkes og marinerede tigerrejer

servers med rødbedesalat og peberfrugtcreme 78-,

 

Trio af laks med sprød salat og mangocreme 80-.

 

Boudin af unghane med fyld af kyllingelever og sorte trøfler

serveret med sprøde salater samt grøn pesto 85-,

 

Hvidvinsdampet Skærisingfilet med saute af spinat og champignons

samt sauce Mousseline 90-,

 

Røget kalvecarpaccio med sprød salat, parmesan ost og trøffelolie 90-,

 

Indbagt laks med spinat dertil marinerede tigerrejer og

hjemmelavet urtecreme 95-,

 

Fiske Tapas tallerken 95-,

 

Stegt foie gras med æble - svampesaute og rødvinssirup 108-,

 

Hovedretter

Grillet unghane bryst

farseret med spinat og ricotta serveres med små bagte kartofler

grøntsager, rødløgs kompot samt ærtepure og gulerodspuré 198-,

 

Helstegt Culottesteg

med haricots vert, perleløg, gulerødder, hasselbagte kartoffel

samt rødvinssauce 198-,

 

Lammeculotte med grønsager, pommes røsti

og rosmarin/hvidløgssauce 208-,

 

Kalvesteg stegt som vildt

kalvefilet svøb i bacon , servers med haricots vert, gulerødder

waldorfsalat, surt og sødt, tyttebær, brunede og hvide kartofler

samt vildtsauce 228-,

 

Helstegt kalvefilet med grøntsager, små ovnbagte kartofler og

protvinssovs 228-,

 

Helstegt oksefilet med torvets friske grøntsager

hasselbagte kartoffel og sauce 238-,

 

Chateaubriand af kalvemørbrad

serveret med pocheret fennikel, ovnbagt jordskok, grillet squash

gulerod, Pommes macaire og sauce Demi Glace 278-,

 

Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, bønner,

hvide og brunede kartofler, surt, sødt, samt flødehvildtsauce 288-,

 

Beef Wellington

oksemørbrad pakket ind i svampe, foie gras og butterdej

serveres med grøntsager du jour, pomme fondant

samt Sauce Espagnole 298-,

 

 

Desserter

Hjemmelavet islagkage​ hertil frisk frugt & chokolade sauce 78-,

 

Citronfromage med flødeskum 78-,

 

Grand Marnier fromage med abrikospuré 78-,

 

Panna cotta med hindbærcoulis. 78-,

 

Tiramisu -klassisk italiensk dessert hertil friske bær 78-,

 

Sprød nøddekurv​

med sæsonens-bær flamberede i cognac og rørt vaniljeis 88-,

 

Chokoladeskal med 3 slags is, frisk frugt & guf 88-,

 

Fransk chokoladekage med frisk frugt, bærcoulis

hjemmelavet vaniljeis 88-,

 

Chokoladetærte med abrikos pure og hjmmelavet vaniljeis 88-.

 

Creme Brullée med syltede brombær og sorbet-is 88-,

 

Figner syltede og flamberet i pernod

hetil rørt vaniljeis i sprød nøddekurv 95-,

 

Valnøddetærte hjemmelavet med vaniljeis og frugt og bærcoulis 95-,

 

Pistacietærte

med hjemmelavet vanilje parfait samt frugt og bærcoulis 95-,

 

 

Natmad

Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

 

Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller

 

Ungarsk gullaschsuppe

 

Løgsuppe fransk, med ostebrød

 

Porresuppe, flødelegeret, med bacon

 

Æggekage hertil tomat salat med purløg, sennep

og rødbeder

 

Herregårds Biksemad, med bearnaisesauce ​med rugbrød, rødbeder

 

Pålægsbord 3 varianter, lun leverpostej med bacon og ristede champignons

 

Tarteletter, med høns i asparges

 

Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør

 

Chilli Con Carne, med crème fraiche

 

Frikadeller med kold kartoffelsalat, rugbrød & rødbeder

 

Italiensk pølse og pate ​bræt med diverse tilbehør + 30 kr.

 

Natmad

Per kuvert kr.65-,

Bag Søjlen
Hovedgaden 5, 8410 Rønde
Tlf. 8637 3500
Åbningstider: Tir.-lør. 17-22 eller efter aftale.
Website:        www.bagsojlen.dk
E-mail:            bagsojlen@gmail.com