Gode oplevelser

JULEMENUER OG NYTÅRSMENU

Vi kan lave din fest eller dit arrangement lige som du ønsker det! Her kan du se nogle eksempler på menuer.

Julefrokost som menu

Stor Juletapas

Julefrokost

Marinerede sild med karrysalat
Paneret rødspættefilet m/remoulade
Stegt laks med tigerrejer og dilddressing
Gammeldags frikadeller med rødkål
Mørbradbøf med champignonsauce
Andebryst med æblekompot
Udvalgte oste med druer
Ris a la mande m/kirsebærsauce
Hjemmebagt brød og smør

Per kuvert kr 248,-
Ud af huset kr 228,-

 

NYTÅRS MENU
ud af huset

Cremet jomfruhummerbisque
med krebsehaler

Dampet rødtunge paupiette 
med fennikel crudité og spinat-løgkompot, letrøget kammusling 
og kørvelcreme 

Oksemørbrad tournedos af dansk fritgående kødkvæg
med grøntsagers-tårn, pommes duchesse 
og trøffelsauce

Gateau Marcel – klassisk fransk chokoladekage med råsyltede skovbær og hjemmelavet vaniljeis

3 retter 335 kr
4 retter 395 kr

Køb vin til maden 

Bag Søjlen anbefaler 

Domaine Seguinot – Petit Chablis 250 kr. pr.fl

Luciana Cordioli – Amarone Classico 495 kr.pr.fl

Hovedgaden 5, 8410 Rønde

bagsojlen@gmail.com

Åbningstider:

Tir.-lør. 11-22 eller efter aftale.

Reservationer:

Tlf. 8637 3500

2018 Restaurant Bag Søjlen. Alle rettigheder forbeholdes.